Werkwijze

Wat kan Pensioenverlies voor u doen?

Het ligt niet voor de hand dat de Nederlandse Staat vrijwillig het afgenomen geld aan het ABP zal terugbetalen. Zij zal daartoe moeten worden gedwongen door de rechter. Pensioenverlies wil daarom een procedure beginnen tegen de Nederlandse Staat.

Een procedure tegen de Nederlandse Staat kan alleen worden gevoerd door een representatief aantal belanghebbenden. In Nederland zijn op dit moment circa 950.000 ambtenaren bij verschillende overheidsdiensten werkzaam. Daarnaast is er nog een grote groep (ex) ambtenaren en anderen die via het ABP sparen voor hun pensioen. Het voeren van een procedure kost veel tijd en geld. Daarom vragen wij van alle belanghebbenden een eenmalige bijdrage in de kosten. Door eenmalig € 25,00 over te maken, helpt u ons de overheid te dwingen tot het terugbetalen van deze miljarden. Belanghebbenden die wel bereid zijn dit initiatief financieel te steunen, maar geen lid willen worden van de vereniging kunnen hun donatie overmaken naar rekening nummer: NL70BUNQ 2036 4908 16 tnv Pensioenverlies B.V. ovv donatie Pensioenverlies.

Vul hier uw gegevens in en word lid van de Vereniging Pensioenverlies. Voor een bedrag van € 25,00 gaat Pensioenverlies voor u aan de slag. Als lid van de Vereniging Pensioenverlies helpt u de Vereniging tevens aan een representatief aantal belanghebbende ambtenaren. Hoe meer gerechtigden tot een ABP pensioen meedoen, hoe groter de kans van slagen! Immers, procederen namens een grote groep is alleen mogelijk als de vordering wordt ondersteund door een representatief aantal belanghebbenden!